Chef Mustafa Uysal
11/21/2013
Atina
›
Atina
›
Yağdan Heykel
›
Steak
›
Recipiler
›
Ders
›
Graten
›
11/20/2013
Yer fıstık soslu dana satay şiş
›
Yer fıstık soslu dana satay şiş Malzemeler 250.gr Dana bonfile 10.gr zeytinyağı 200.gr yer fıstığı ½ rendelenmiş kuru soğ...
Karides provancial , avacado salsa ile
›
Karides provancial , avacado salsa ile Malzemeler: 1 kg. iri orta boy karides 1 kg. domates 2 adet olgun avakado 1 adet limon 1 t...
Cookıng Class
›
Zeytin yağlı
›
Zeytin yağlı domates
›
salatalık üzerinde yengeç salatası
›
Fınger sandwıçler
›
Kalamar Tava
›
Kalamar tava MALZEMELER 150.gr ayıklanmış kalamar 1. çay kaşığı tuz 1. çay kaşığı toz şeker ½ çay kaşığı toz soda ½...
Beef tenderlion & asparagus
›
Garnitür
›
ÜÇ MANTARLI RISOTTO
›
ÜÇ MANTARLI RISOTTO (2 kişilik) Malzemeler: 3 mantarlı karışım 30 -ml zeytinyağ 100 gr – kıyılmış istiridye mantarı 100 gr...
GASTRONOMİK TERİMLER
›
GASTRONOMİK TERİMLER Mutfakta kullanılan terimlerin büyük bir çoğunluğu fransızcadır .Sebebi mutfak kültürünü sanat haline yani gastro...
11/15/2013
›
Portakallı Ördek MALZEMELER 2 kg ağırlığında bir ördek 2 adet portakal 2 çorb...
İTALYAN PEYNİRLERİ
›
Gouda peyniri İ nek sütünden yapılan gouda peynirinin rengi sarı ve tadı keskindir. Gouda yapılırken süt kesilene kadar ısıtılır. Ke...
11/14/2013
Greek salata
›
Greek salata 200-gr domates 1-adet kırmızı soğan 1-adet salatalık 1-adet sivri biber ½ bağ maydonoz 8/10-adet siyah zeytin 1...
Gavurdağı Salatası
›
Gavurdağı Salatası Malzemeler: 30-gr ceviz içi ½ demet taze soğan 4 adet domates 2 adet küçük salatalık 3 adet sivri biber...
Beef fajita
›
Beef fajita Malzemeler: 200 gr. dana biftek 1.adet renkli dolmalık biber (sarı, yeşil) 1.adet etli kırmızıbiber 1.adet orta bo...
‹
›
Ana Sayfa
Web sürümünü görüntüle