Chef Mustafa Uysal

11/30/2013

Kestane çorbası

›
Kestane çorbası Malzemeler 1- kğ  kestane 50- gr tereyağı 1- çorba kaşığı un 20- ml beyaz şarap Bir tutam tarçın Bir tut...
11/29/2013

Rösti patates

›
Rösti patates Malzemeler 1- Adet patates 20- ml çiçek yağı Yeterince tuz ve karabiber Yapılışı Patatesi kalın b...

Pilic Emense

›
Pilic Emense Malzemeler 150- gr Emense doğranmış tavuk göğsü 50- gr kıyılmış mantar 20- gr ince kıyılmış kuru soğan 20- gr ç...

Mantar Çorbası

›
Mantar Çorbası Malzemeler 4-5 adet taze mantar 40.gr tereyağı 1.çorba kaşığı un 1.kahve fincanı sü...
11/22/2013

Dana Rosto Tarifi

›
Dana Rosto Tarifi   Malzemeleri: 2-kg dana nuar eti 20-ml çiçek yağı 1-adet kıyılmış  havuç 1-adet kıyılmış kuru ...

Ahtapot ızgara

›
Ahtapot ızgara Malzemeler 3-kg  dövülmüş Ahtapot 1-adet kuru soğan 1-baş sarımsak 1-kahve fincanı konyak yoksa beyaz şarap...

Roux / Velute / Nişasta Slurry

›
Roux Aynı miktarda un ve tereyağıyla pişirilmiş bir karışımdır. Çorbaların veya sosların koyulaştırılması için kullanılır .Roux, beşam...

Sebze doğrama teknikleri

›
1.JÜLYEN (kibrit çöpü): Bıçak sırtı kalınlığında yaklaşık 3-4 cm uzunluğunda ince çubuklar halinde doğrama şeklidir. Hepsi eşit kalınl...
‹
›
Ana Sayfa
Web sürümünü görüntüle

Hakkımda

Unknown
Profilimin tamamını görüntüle

chefmustafauysal

Unknown
Profilimin tamamını görüntüle
Blogger tarafından desteklenmektedir.