Chef Mustafa Uysal
5/14/2014
Cookıng
›
Photos
›
1 yorum:
5/13/2014
Cookıng Class
›
12/15/2013
Kıymalı lazanya
›
Kıymalı lazanya Malzemeler Kıyma sosu için 250- gr kıyma 50-ml çiçek yağı ½ ince burnuaz kıyılmış kuru soğan 1- di...
12/11/2013
Levrek rulo
›
12/09/2013
Makarna kesimi
›
Makarna yapımı
›
11/30/2013
Kestane çorbası
›
Kestane çorbası Malzemeler 1- kğ kestane 50- gr tereyağı 1- çorba kaşığı un 20- ml beyaz şarap Bir tutam tarçın Bir tut...
11/29/2013
Rösti patates
›
Rösti patates Malzemeler 1- Adet patates 20- ml çiçek yağı Yeterince tuz ve karabiber Yapılışı Patatesi kalın b...
Pilic Emense
›
Pilic Emense Malzemeler 150- gr Emense doğranmış tavuk göğsü 50- gr kıyılmış mantar 20- gr ince kıyılmış kuru soğan 20- gr ç...
Mantar Çorbası
›
Mantar Çorbası Malzemeler 4-5 adet taze mantar 40.gr tereyağı 1.çorba kaşığı un 1.kahve fincanı sü...
11/22/2013
Dana Rosto Tarifi
›
Dana Rosto Tarifi Malzemeleri: 2-kg dana nuar eti 20-ml çiçek yağı 1-adet kıyılmış havuç 1-adet kıyılmış kuru ...
Ahtapot ızgara
›
Ahtapot ızgara Malzemeler 3-kg dövülmüş Ahtapot 1-adet kuru soğan 1-baş sarımsak 1-kahve fincanı konyak yoksa beyaz şarap...
Roux / Velute / Nişasta Slurry
›
Roux Aynı miktarda un ve tereyağıyla pişirilmiş bir karışımdır. Çorbaların veya sosların koyulaştırılması için kullanılır .Roux, beşam...
Sebze doğrama teknikleri
›
1.JÜLYEN (kibrit çöpü): Bıçak sırtı kalınlığında yaklaşık 3-4 cm uzunluğunda ince çubuklar halinde doğrama şeklidir. Hepsi eşit kalınl...
‹
›
Ana Sayfa
Web sürümünü görüntüle