Chef Mustafa Uysal

5/05/2015

Üç Mantarlı Risotto

›
Malzemeler:   3 mantarlı karışım 50 gr – kıyılmış istiridye  mantarı 50 gr – kıyılmış kestane  mantarı 50 gr – kıyılmış shiitake mant...
2 yorum:

Tortelloni hamuru

›
Tortelloni hamuru 250 gram un 2 adet yumurta 2 çorba  Kaşığı zeytinyağı Yeterince tuz ve ılık su İç dolgu   30 gram tereyağı...
5/04/2015

Café de Paris Sos

›
Café de Paris Sos Tereyağında soğanı ve sarımsakları soteleyin. Sonra hardalı, ketçabı ve maydanozu ilave edin. Baharatların hepsini...

Pizza hamuru yapılışı

›
Malzemeler  Hamurun Malzemeleri: 45 gr. yaş maya, 1.kg. un 1/4 su bardağı zeytinyağı, 1 çay kaşığı tuz. 1 tatlı kaşığı bal Yeter...
3/27/2015

Kanepe , ara sıcak ve ordovr tabakları

›
1/08/2015

Bonfile

›

Rib eye steak

›

Quiche lorraine

›

Beef tenderlion

›

sea food risotto

›

Rozbeef

›

kuzu kafesi

›
7/07/2014

Perde pilavı

›
5/14/2014

Pıcture

›

Cookıng

›
‹
›
Ana Sayfa
Web sürümünü görüntüle

Hakkımda

Unknown
Profilimin tamamını görüntüle

chefmustafauysal

Unknown
Profilimin tamamını görüntüle
Blogger tarafından desteklenmektedir.