Chef Mustafa Uysal
5/05/2015
Üç Mantarlı Risotto
›
Malzemeler: 3 mantarlı karışım 50 gr – kıyılmış istiridye mantarı 50 gr – kıyılmış kestane mantarı 50 gr – kıyılmış shiitake mant...
2 yorum:
Tortelloni hamuru
›
Tortelloni hamuru 250 gram un 2 adet yumurta 2 çorba Kaşığı zeytinyağı Yeterince tuz ve ılık su İç dolgu 30 gram tereyağı...
5/04/2015
Café de Paris Sos
›
Café de Paris Sos Tereyağında soğanı ve sarımsakları soteleyin. Sonra hardalı, ketçabı ve maydanozu ilave edin. Baharatların hepsini...
Pizza hamuru yapılışı
›
Malzemeler Hamurun Malzemeleri: 45 gr. yaş maya, 1.kg. un 1/4 su bardağı zeytinyağı, 1 çay kaşığı tuz. 1 tatlı kaşığı bal Yeter...
3/27/2015
Kanepe , ara sıcak ve ordovr tabakları
›
1/08/2015
Bonfile
›
Rib eye steak
›
Quiche lorraine
›
Beef tenderlion
›
sea food risotto
›
Rozbeef
›
kuzu kafesi
›
7/07/2014
Perde pilavı
›
5/14/2014
Pıcture
›
Cookıng
›
‹
›
Ana Sayfa
Web sürümünü görüntüle