TARİFLER

3/14/2017





SÜT KUZU PİRZOLA

GEVREK  BAHARATLARLA KAPLANMIŞ
                       Napoliten soslu

1.porsuyon kuzu pirzola ( 4 kalem)
20.gr kekik
20.gr biberiye
40.gr hardal
200.gr ekmek kırıntısı veya galete unu
40.gr  zeytinyağı
Yeterince tuz karabiber

Yapılışı

Kuzu pirzolalar zeytinyağı ve taze baharatlar ile marine edilir. Tavada dış tarafları kızartılır ve hardal sürülür. Daha önceden limon turşusu doğranarak taze baharatlar ve ekmek kırıntılarıyla karıştırılır ve hardallanmış kuzu pirzolalar bu karışımla kaplanır. Kaplandıktan sonra tekrar tavada dış kısımları kızartılır ve 180 derece fırında 12 dakika pişirilir.












Hiç yorum yok:

Yorum Gönder