Pilic Emense
Malzemeler
150- gr Emense
doğranmış tavuk göğsü
50- gr
kıyılmış mantar
20- gr ince kıyılmış
kuru soğan
20- gr çiçek
yağı
50-ml demi
glace sos
20- ml
kırmızı şarap
20- ml krema
Yeterince tuz
ve karabiber
Yapılışı
Wok tavayı
ateşde ısıtın ve çiçek yağında emense doğranmış
tavuk
göğüslerini soteleyin.kıyılmış soğanları
ilave edip pişirin.
Kıyılmış
mantarları ekleyin.kırmızı şarapı döküp çektirin.
Isıtılmış demi
glace sosu ekleyin ve karıştırın ve
biraz kaynatın.
Tuzu ve
karabiberi ekleyin ve kremayı döküp karıştırın ve çok az kaynatıp
Sıcak olarak
servis yapın yanında rösti patates ile servis yapabilirsiniz.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder