Café de Paris Sos
Tereyağında soğanı ve sarımsakları soteleyin. Sonra
hardalı, ketçabı ve maydanozu ilave edin. Baharatların hepsini ve tuzu ilave
edip, kremayı katın. İki dakika kaynatıp altını kapatın. Sıcakken pişmiş etin
üzerine döküp yanında kızarmış patatesle servis edin.
Malzemeler
30
gr. tereyağı
1tatlı
kaşığı rendelenmiş soğan
1
diş rendelenmiş sarımsak
1/4
su bardağı krema =( 60 gram krema)
1
çay kaşığı hardal
1/2
tatlı kaşığı ketçap
1
çay kaşığı ince doğranmış maydonoz
½ çay kaşığı kekik
½
çay kaşığı pulbiber
½
çay kaşığı köri
½
çay kaşığı karabiber
Yeterince
tuz
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder