TARİFLER

5/04/2015

Café de Paris Sos



Café de Paris Sos

Tereyağında soğanı ve sarımsakları soteleyin. Sonra hardalı, ketçabı ve maydanozu ilave edin. Baharatların hepsini ve tuzu ilave edip, kremayı katın. İki dakika kaynatıp altını kapatın. Sıcakken pişmiş etin üzerine döküp yanında kızarmış patatesle servis edin.
Malzemeler
30 gr. tereyağı
1tatlı kaşığı rendelenmiş soğan
1 diş rendelenmiş sarımsak
1/4 su bardağı krema =( 60 gram krema)
1 çay kaşığı hardal
1/2 tatlı kaşığı ketçap
1 çay kaşığı ince doğranmış maydonoz
½  çay kaşığı kekik
½  çay kaşığı pulbiber
½  çay kaşığı köri
½  çay kaşığı karabiber

Yeterince tuz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder